УКР РУС

Український суддя феєрить під час матчу ЛЧ. ВІДЕО

31 липня 2014 Читать на русском

Сергій Бойко примудрився вигнати з поля трьох футболістів під час першої гри третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між азербайджанським "Карабахом" і австрійським "Ред Буллом".

Господарі відкрили рахунок дуже швидко: суринамський нідерландець Лерой Джордж подав, бразилець Даніло Діас виявився найспритнішим у карному. На 34-ій хвилині добре відома нам команда із Зальцбурга залишилась у меншості - Швеглера Бойко вигнав за начебто фол останньої надії. Судіть самі на відео, але, на нашу думку, рішення дуже сумнівне.

Щоправда у більшості "Карабах" перебував недовго. Капітан агдамців Адмір Телі побачив перед собою другу жовту на 42-ій. Тут все справедливо - досвідчений албанський стопер ні з того, ні з сього зіграв у волейбол в центрі поля. По перерві австрійці скористались одним із численних шансів, проте азербайджанці таки вирвали перемогу. Рейналду майстерно розібрався із воротарем та захисником, а за дві хвилини побачив перед собою червоне світло від Бойка. У цьому епізоді можна було й жовтою обійтись, але український рефері вчорашнього вечора був налаштований дуже серйозно.

Утім перемога 2:1 залишає "Карабаху" шанс стати першим клубом з Азербайджану, який гратиме в плей-оф Ліги чемпіонів.