УКР РУС

Український клуб серйозно постраждав від ракетної атаки росіян по Києву: "Базу розбито, тренування призупинені"

23 січня 10:41 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Друголіговий Локомотив зазнав серйозних збитків внаслідок масованих обстрілів з боку держави-терориста.

"Найстрашніший ранок для великої родини Локо! Черговий акт тероризму від нікчемних мразот, які не мають жодних цінностей.

Внаслідок ранкової ракетної атаки на Україну рашисти пошкодили наш рідний Локомотив. Клуб, де щодня тренуються сотні дітей з усіх куточків України. Місце, де попри все з першого дня війни згуртувалися всі, приймали дітей з окупованих територій, вкладали сили, бажання, наснагу. З перших днів війни об’єднувалися, збирали допомогу і разом боролися за перемогу!

"Йдіть нах*й": Хацкевич послав російських журналістів, які вимагали пояснень слів про срану Росію

Локо зазнав значних уражень, базу розбито. Оперативно на місці працюють відповідні служби, всім постраждалим надають необхідну допомогу.

Найперший футбольний клуб столиці з визначною історією, чесними здобутками і звитягами, що святкуватиме влітку своє 105-річчя! Сьогодні ти міцно вистояв, вистоїш і надалі! Ми всі об‘єднані рідними кольорами.

Тренувальний процес тимчасово призупинено, але цей Локомотив не зупинить ніяка кацапська нечисть! Адже, хто ми – Локо!!!" – повідомила прес-служба клубу, прикріпивши фото жахливих руйнувань.

"Після будови в Польщі почав цінувати футбол": топ-кіпер Першої ліги захоплювався СаШо, пише реп, освідчився на стадіоні