УКР РУС

Український чемпіон світу пояснив, чому покинув чемпіона Азербайджану

15 червня 2023 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Максим Чех, який виступав за азербайджанський Сабаїл на правах оренди, поділився враженнями від виступів за кордоном.

"Клуб запропонував мені умови менші, ніж були, і я відмовився. У нас були хороші футболісти, але не хочу говорити голосно, що можна було б боротися за єврокубки. Клуб попрощався майже з усіма легіонерами. Чи правильне це рішення, чи ні – покаже час. Я зараз здогадувався, що попрощаються з багатьма... Знову ж таки, правильно це чи ні – не знаю... Але я вболіватиму за Сабаїл і бажаю їм удачі. У мене немає претензій до клубу.

Мудрик розпочинає з топ-битви, Зінченко стартує вдома – розклад першого туру АПЛ

Чи буду у новому сезоні у Шахтарі? Ще нічого не знаю. Чекаю, що скаже агент. Розмов про Азербайджан зараз немає. У чемпіонаті Азербайджану не сподобалося, що багато команд мають штучні поля, в тому числі і Сабаїл. Це, мабуть, єдиний мінус. Карабах – це рівень Шахтаря та київського Динамо", – поділився Чех в коментарі azerisport.

Додамо, що Максим провів 31 матч за Сабаїл у минулому сезоні, в яких відзначився 2 голами. Права на гравця належать Шахтарю.

"Блохіна пам'ятають, але сина Луческу згадують частіше": у Греції запалює "новий Хачеріді" – Динамо його відпустило