УКР РУС

Українські фанати разом з воїнами АТО зіграли товариський матч проти хорватів

24 березня 2017 Читать на русском

У день матчу між збірними Хорватії та України представники фан-руху "Вірні збірній" зіграли товариську зустріч з хорватськими вболівальниками.

Матч, що відбувся на стадіоні "NK Hrvatski Dragovoljac", завершився із рахунком 8:6 на користь хорватських вболівальників.

Відзначимо, що участь у поєдинку взяли троє воїнів АТО із протезами. Вони вийшли на газон у другому таймі та провели на полі близько 10 хвилин.

Підтримку "Вірним збірній" забезпечували на трибунах кілька десятків українських вболівальників, які співали пісні та скандували речівки.

До слова, "Вірні збірній" – це безпрецедентний проект нового преміум-спонсора національної збірної України з футболу, компанії "Перша приватна броварня" та ФФУ. Мета фан-руху — створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців незалежно від результату конкретного матчу і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг. Андрій Шевченко та Анте Чачіч поспілкувалися з журналістами напередодні матчу. До заявки збірної на гру потрапили 23 гравці, Зозуля поза списком

Хорватія – Україна. Кваліфікаційний раунд ЧС-2018. Анонс

, а також у Viber