УКР РУС

Українська збірна освоюється в Данії

11 червня 2011

У п'ятницю молодіжна збірна України прилетіла до Данії, де вже в неділю зіграє свій перший матч у фінальній частині чемпіонату Європи проти команди Чехії.

Літак з українською делегацією на борту приземлився не в аеропорту Копенгагена, а в невеликому аеродромі Каруп, який, крім усього іншого, використовується НАТО. Без митних і прикордонних формальностей гравці позаймали місця в автобусі й вирушили до місця своєї дислокації - в передмістя Хернінг - Вільдб'єрг, де в спортивному і культурному центрі за адресою Спортивна алея, 6 і буде дислокуватися команда під час всього перебування в Данії. У центрі побудовано 28 футбольних полів, серед яких кілька - з штучним покриттям, є три басейни з водою різної температури. Примітно, що, на прохання української делегації, там замінили ліжка - старі були вузькими.

Незважаючи на те що від Вільдб'єрга годину їзди на автобусі до Віборга, де завтра відбудеться матч Чехія - Україна, Павло Яковенко вирішив не везти команду на обов'язкове відкрите тренування, вважаючи за краще готуватися на своїй базі. Тому й тренування, і прес-конференція, обумовлені регламентом, відбудуться в Вільдб'єргу.