УКР РУС

Українець приніс перемогу молодіжній "Севільї", екс-захисник "Динамо" очолив "Спліт"

1 жовтня 2015 Читать на русском

Про матчі "Шахтаря" і команди Мар'яна Шведа у Юнацькій Лізі УЄФА, а також тренерське призначення не чужого київському "Динамо" гравця розповідаємо у відео-дайджесті.

Молоді "гірники" знову отримали на горіхи. У Юнацькій лізі чемпіонів "Шахтар" після розгрому від "Реала" поступився і ПСЖ 1:4. Єдиний гол донеччан в активі Зубкова.

Натомість хороші новини отримали українські вболівальники із протистояння юнацьких складів "Ювентуса" і "Севільї". Іспанці тріумфували 1:0, і автором єдиного голу став гравець молодіжної збірної України Мар’ян Швед.

Ще один екс-"динамівець" взявся за тренерську роботу. Хорват Горан Сабліч, який свого часу провів більше 8 років у київському "Динамо", став головним тренером клубу "Спліт".

"Олімпік" не перестає грати у небезпечні ігри. Донецьке дербі, в якому "Шахтар" вирвав перемогу в "Олімпіка", потрапило під підозру ФФУ та європейських організацій, які слідкують за чесною грою. Головного тренера та капітана команди Санжара і Гришка з цього приводу уже викликали у федерацію футболу України.