УКР РУС

Україна збереже свої позиції в рейтингу ФІФА, Росія впаде і встановить новий антирекорд

16 листопада 2016 Читать на русском

Стало відомо, як останні матчі вплинуть на позиції національних збірних у рейтингу ФІФА.

Команда Андрія Шевченка перемогла у відборі до ЧС-2018 Фінляндію і здолала Сербію у спарингу, але на її місце це не вплинуло. Збірна України збереже 29-у сходинку.

Цікаво, що відразу 3 суперники "синьо-жовтих" по відбору до ЧС-2018 випереджають українців. Хорватія йде 14-ю, Ісландію – 21-ю, а Туреччина посідає 24-у сходинку.

Натомість Росія впаде ще на 2 рядки і досягне нового історичного дна – 55-е місце в рейтингу ФІФА, який буде оприлюднено 24 листопада.

Збірна України обіграла Сербію в Харкові. Відео голів і огляд матчу. Бєсєдін дебютував за збірну України у рідному місті. Андрій Шевченко залишився задоволений грою команди та успішним завершенням 2016 року. У збірній України 25-й капітан в історії. Україна – Сербія: Поле для експериментів. Перші висновки з матчу. Євген Коноплянка радіє, що покарали сербів. А Руслан Ротань зізнався про непризначений пенальті у ворота України.

"Без паніки, молодь крута. Дякую, Шево" Реакція соцмереж на матч Україна – Сербія. До вашої уваги також Статистика збірної України 1992 – 2016: матчі, голи, гравці (Інфографіка)

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях