УКР РУС

Україна – Північна Македонія – 2:1 – відео голів та огляд матчу

17 червня 2021 Читать на русском

Україна та Північна Македонія зустрічалися у 2 турі групового етапу Євро-2020. Дивіться відео голів та огляд матчу Україна – Північна Македонія.

Другий поєдинок "синьо-жовтих" на Євро-2020 приймав Бухарест, стадіон Арена Націонале. Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Північна Македонія на "Футбол 24", стартував о 16:00. Це дуель №5 між нашою збірною та "червоними левами". Україна здобувала сухі перемоги в обох попередніх офіційних іграх. Було це ще за часів Фоменка в рамках відбору Євро-2016.

"Синьо-жовті" відкрили рахунок на 29-й хвилині. Це Караваєв елегантно продовжив на дальню стійку навіс із кутового, а там ідеально замкнув простріл Андрій Ярмоленко.

Україна з боями перемогла Північну Македонію – 2 нереалізовані пенальті та історичні герої у важкому матчі Євро-2020

А ще за п'ять хвилин наша збірна закріпила власну перевагу. Роман Яремчук майстерно уник офсайду після передачі Ярмоленка та реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером.

По перерві балканці скоротили відставання. Караваєв сфолив проти Пандева, арбітр призначив пенальті. Бущан потягнув удар Аліоскі, але той встиг на добивання. 2:1. "Синьо-жовті" теж здобули право на 11-метровий за гру рукою після удару Маліновського зі штрафного. Втім, Руслан не зміг переграти кіпера. Матч так і завершився. 2:1 – перша перемога України на Євро-2020.

Україна – Північна Македонія – 2:1 – відео голів та огляд матчу 17 06 2021