УКР РУС

Україна – Німеччина – 1:2 – відео голів і огляд матчу

10 жовтня 2020 Читать на русском

Збірна України приймала Німеччину у 3-му турі Ліги націй 2020/21. Дивіться відео голів та огляд матчу Україна – Німеччина.

Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Німеччина на "Футбол 24", стартував о 21:45. Поєдинок проходить на НСК Олімпійський, а гру транслюють телеканали "Україна" та "Футбол 1". Цікаво, що "синьо-жовті" ще ніколи не перемагали німців, але вдома не зазнали жодної поразки (3 нічиї). Востаннє команди зустрічалися на Євро-2016, тоді Бундестім виграв 2:0. А от на київському НСК Олімпійський остання зустріч команд датована 11 листопада 2011-го – тоді на відкритті оновленої арени була зафіксована бойова нічия 3:3.

Україна – Німеччина, Ліга націй: історичний результат – трагедія найкращого українця і втрачений шанс покарати гранда

Німеччина відкрила рахунок на 20-й хвилині. Це Рюдігер протиснув Соболя і прострілив вздовж воротарського майданчика господарів, а на дальній стійці Караваєв "забув" Гінтера, який розстріляв ворота Бущана. На початку другої половини голкіпер "синьо-жовтих" допоміг гостям подвоїти перевагу. Георгій не втримав м'яч у руках, і Горецка головою переправив його у сітку. На 77-й Україна скоротила відставання – Зюле порушив правила проти Яремчука у власному штрафному, а Маліновський чітко реалізував пенальті.