УКР РУС

Україна на Євро-2023 – страх Мудрика, дух Зінченка і Хачеріді, приниження суперника, провал вчорашнього герояfire

25 червня 2023 Читать на русском

"Футбол 24" розібрав матч Румунія U-21 – Україна U-21 (0:1), перемога в якому дозволила "синьо-жовтим" вийти у плей-офф чемпіонату Європи-2023.

Збірна України U-21 вийшла у чвертьфінал чемпіонату Європи! Команда Руслана Ротаня здобула другу перемогу в груповому турнірі, обігравши збірну Румунії завдяки автоголу на останніх хвилинах. Навіть безглузде вилучення Владислава Ваната, який головою вдарив суперника в неігровому епізоді, не допомогло господарям чемпіонату врятувати нічию.

Відповідно, у нашої молодіжки 6 очок після двох турів і дострокова путівка у плей-офф. Матч проти Іспанії у третьому турі визначить володаря першого місця групи B. У цій зустрічі точно не зіграє дискваліфікований Ванат, який може отримати значно суворіші санкції від УЄФА за неспортивну поведінку.

Юрій Гаврищак і Тарас Котів розібрали матч чемпіонату Європи-2023 між молодіжними збірними України і Румунії. Зокрема, обговорили гру Олексія Кащука, поведінку Владислава Ваната і дух Олександра Зінченка. Відео дивіться у цій новині та YouTube-каналі "Футбол 24".