УКР РУС

Україна – Німеччина: онлайн-трансляція матчу Ліги націй – як це було

10 жовтня 2020 Читать на русском

Україна та Німеччина зустрічалися у 3 турі Ліги націй. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Німеччина на "Футбол 24", стартував о 21:45. Поєдинок №7 в історії протистояння команд. "Синьо-жовті" Бундесмашину ще не перемагали, але вдома й не програвали ніколи (3 нічиї). Де дивитися матч Україна – Німеччина онлайн? Гру транслювали канали "Україна" та "Футбол 1". Підопічні Шевченка на 1 бал обходили команду Льова, яка в еліті Ліги націй не виграла жодного з 6 перших матчів, зокрема, і в попередньому розіграші. Водночас у двох попередніх поєдинках проти Іспанії та Франції українська дружина поступилася із загальним рахунком 1:11.

Україна – Німеччина, Ліга націй: історичний результат – трагедія героя і втрачений шанс покарати кризового гранда

Поєдинок завершився поразкою України з рахунком 1:2. За "синьо-жовтих" забив Руслан Маліновський з пенальті.

Україна: Бущан – Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь – Сидорчук – Ярмоленко (к), Маліновський, Коваленко, Циганков – Яремчук

Запасні: Микита Шевченко, Різник, Пластун, Чеберко, Шапаренко, Марлос, Конопля, Харатін, Шепелєв, Михайліченко, Макаренко, Зубков

Німеччина: Нойєр – Гінтер, Зюле, Рюдігер – Клостерманн, Кроос, Кімміх, Хальстенберг – Дракслер, Гнабрі, Горецка

Варто відзначити, що порівняно з попереднім офіційним поєдинком проти Іспанії свої місця в основі зберегли лише 3 гравці: Ярмоленко, Маліновський і Яремчук. Натомість після рекордного фіаско у Франції Андрій Шевченко змінив 6 польових гравців стартового складу. Сюрпризом виглядає поява Віктора Коваленка, який майже не грає за Шахтар. При цьому Шапаренко, визнаний найкращим гравцем місяця в Динамо, сів у запас. Водночас київський клуб і так має найбільше представництво в основі – відразу 6 підопічних Мірчі Луческу отримали шанс зіграти з перших хвилин.