УКР РУС

Україна драматично втратила перемогу над Іспанією у товариському матчі з футзалу

29 січня 2017 Читать на русском

Збірна України з футзалу не дотерпіла до першої в історії перемоги над Іспанією. Лічені хвилини відділяли чинних чемпіонів Європи від сенсаційної поразки у Києві, нехай і в товариському матчі.

Завдяки м’ячам українців Сергія Журби та Ігоря Корсуна господарі Палацу спорту впевнено вели в рахунку практично до самої фінальної сирени. Утім заключні 4 хвилини перетворились для "синьо-жовтих" на справжнє жахіття.

Втомою українців вдало користався насамперед Рафа Усін. Саме його два влучні удари, які вмістились у 2 хвилини, дозволили іспанцям рахунок зрівняти. А потужний дальній постріл Айкардо остаточно вибив українців із колії.

На порятунок у нашої збірної було менше хвилини. Зрештою, пішовши ва-банк, українці пропустили і вчетверте. Айкардо став автором ще одного дублю, поціливши в порожні ворота разом із сиреною. 2:4 – прикрий результат, але загалом непоганий малюнок гри, який вселяє оптимізм перед стартом відбору на Єврофорум. У квітні на збірну України чекають уже перші в році офіційні матчі.

Як збірна України з футзалу розписала нічию з Іспанією в товариському матчі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу