УКР РУС

Україна – Бахрейн: онлайн-трансляція матчу – домінування Шахтаря і Динамо в основі

23 травня 2021 Читать на русском

Україна приймає Бахрейн у спарингу. Це перша товариська зустріч команди Шевченка в рамках безпосередньої підготовки до Євро-2020. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Звітна контрольна гра відбувається у Харкові на стадіоні Металіст. Де дивитися матч Україна – Бахрейн онлайн? Спаринг покажуть на каналі "Україна", платформах oll.tv та MEGOGO. Також пряма трансляція запланована на "Футбол 1". Після серії з 3 нічиїх у відборі до ЧС-2022 команда Шевченка проводить першу в історії зустріч проти 99 збірної в рейтингу ФІФА. Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Бахрейн на "Футбол 24", стартує о 21:00. Наразі без легіонерів, які продовжують виступи в закордонних чемпіонатах. Далі на збірну чекають спаринги проти Північної Ірландії (3 червня) та Кіпру (7 червня). А вже 13 червня старт Чемпіонату Європи – бій з Нідерландами.

Україна – серед аутсайдерів чемпіонату Європи: Шевченко приніс тріумф, який став єдиною втіхою

Стартовий склад збірної України: 23. Анатолій Трубін, 18. Олександр Тимчик, 4. Сергій Кривцов, 22. Микола Матвієнко, 16. Віталій Миколенко, 6. Тарас Степаненко (к), 17. Євген Макаренко, 10. Микола Шапаренко, 11. Марлос, 20. Олександр Зубков, 9. Артем Бєсєдін

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Олександр Сирота, 3. Георгій Судаков, 5. Сергій Сидорчук, 7. Богдан Лєднєв, 8. Артем Бондаренко, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Артем Довбик, 15. Віктор Циганков, 19. Денис Попов, 21. Олександр Караваєв

Відзначаємо, що із регулярних гравців основи Шевченко випускає по суті лише тріо Матвієнко, Миколенко і Степаненко. Доволі наближеними до стартового складу є також Кривцов і Шапаренко. Великий шанс проявити себе отримують Трубін, Тимчик, Макаренко, Зубков і Бєсєдін. Загалом же поділ на основу і запас сьогодні досить умовний. Свої ігрові хвилини могли б отримати більшість заявлених футболістів. Цікаво, що Шахтар в експериментальному старті представили 5 виконавців, Динамо – 4, ще 2 місця за легіонерами.

Україна – Бахрейн: анонс і прогноз на товариський матч