УКР РУС

Україна – Сербія: чиновник лякає провокаціями на матчі у Харкові

9 листопада 2016 Читать на русском

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та тимчасово переміщених осіб Георгій Тука попереджає про небезпеку провокацій в день товариського матчу Україна - Сербія у Харкові 15 листопада.

Товариські матчі
завершено
-

"План Суркова" – не вигадка і не фантазія. Для його реалізації зовсім не обов'язково бути з Кремлем "на связи". Достатньо мати авантюристичну наклонність і невгамовну жагу до влади. Отже: одна відома тьотя вже домовилась з відомим дядєю. Дядя (попри е-декларації) отримав кеш і приступив до формування "команди". Бажаючі долучитись до "команди" шукаються по всій країні. Бажано – серед "відморожених". Перша репетиція – матч "Україна – Сербія" в Харкові 15-го числа", – написав він на своїй Facebook-сторінці у вівторок 8 листопада.

За словами Туки, такі можливі провокації будуть грунтуватися на трьох аспектах: "місто Харків наближене до кордону (русские своих не бросают), Сербія демонструє підтримку агресора – Росії (бий ворогів), "геть_тарифи" + "влада_саджає_патріотів" (владу геть)".

Тука вказав, що отримав цю інформацію від футбольних фанатів, "не повністю відморожених відморозків, які готові підзаробити, але до крові не готові" та від СБУ.

"Сподіваюсь, правоохоронці будуть діяти більш рішуче, ніж в Криму та на Сході в 2014 році, і не допустять провокацій", – підкреслив він.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Коноплянка влаштував конвеєр, Шевченко згадав молодість, а герой АТО відчув себе зіркою. Відкрите тренування збірної України

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича.