УКР РУС

Україна – Північна Македонія: Ангеловскі назвав умови трагедії команди Шевченка

16 червня 2021 Читать на русском

Керманич збірної Північної Македонії Ігор Ангеловскі поспілкувався із пресою напередодні матчу 2-го туру групового етапу чемпіонату Європи проти команди України.

"Ми приїхали на цей чемпіонат Європи, щоби поборотися за місце в наступному етапі, і ця ціль усе ще досяжна. Нас чекає матч із прямим конкурентом, у якого, як і в нас, немає очок, і до певної міри це – фінал. Переможець цього матчу підвищить свої шанси на вихід у плей-офф.

Україна – Північна Македонія: прес-конференція Андрія Шевченка перед матчем Євро-2020

Ми не відчуваємо тиску, оскільки Україна є фаворитом. Для них, якщо вони не зможуть нас обіграти та пройти далі, це стане трагедією. Тому ми підходимо до матчу з максимальною мотивацією, з великою повагою до України. Маємо зберегти все позитивне від матчу проти Австрії, а погані моменти – виправити.

Україна є високоякісною командою. Це і довів матч із Нідерландами, коли їм вдалося зробити рахунок 2:2 після двох поспіль пропущених м'яч, хоч вони й програли той матч. Ярмоленко, Зінченко, Маліновський та інші – відмінні футболісти, які грають в елітних клубах. Але Македонія теж має чудових гравців, які багато разів доводили, що можуть впоратися зі всіма, навіть з Україною", – цитує Ангеловскі Sport1.mk.

До слова, матч з Північною Македонією запланований на завтра, 17 червня. Стартовий свисток пролунає о 16:00. У третьому турі "синьо-жовті" гратимуть з Австрією, а у першому поступились Нідерландам (2:3).

"Ярмоленко був лідером, але зараз ситуація – вкрай серйозна": збірну України застерігають перед Північною Македонією