УКР РУС

Україна – Чехія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

15 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від поєдинку Ліги націй проти Чехії.

На початку прес-конференції Андрій Шевченко закликав вболівальників прийти на стадіон та підтримати збірну України у важливому матчі.

Шевченко розповів, який результат влаштує збірну України у матчі проти Чехії

"У Чехії зараз змінився тренер, який має кількох виконавців, на яких розраховує. Змінилась мотивація футболістів, проти Словаччини я побачив більш мотивовану команду. Чехія показала більше бажання, більше боротьби, у ключових моментах вони були швидшими та агресивнішими, забили м'ячі, тому заслужено перемогли.

Втрати у чехів? Наше завдання – слідкувати за гравцями збірної України. Ярмоленко вже кілька днів працює у загальній групі, як і Макаренко. Жодних проблем зі здоров'ям у них немає, вони готові грати. Після сьогоднішнього тренування будемо визначатись, хто буде грати завтра.

У нас є наша модель гри, яку ми змінювати не збираємось. Гравці себе у цій схемі почувають нормально, тому ми нічого не змінюватимемо. Звісно, ми готуємось, будуть ще певні корективи, проте кардинальних змін не буде.

Воротарська позиція? З приводу цієї позиції у нас не було ніяких особливих думок. У нас є три воротарі, кожен з них може завтра зіграти. З них і виберемо", – розповів Шевченко.

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй Україна – Чехія відбудеться завтра у Харкові на ОСК Металіст. Початок о 21:45. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу.