УКР РУС

Україна – Боснія і Герцеговина: стартував продаж квитків на матч відбору ЧС-2022 у Львові

23 вересня 2021 Читать на русском

Арена Львів готується прийняти поєдинок кваліфікації на Мундіаль-2022, в якому Україна протистоятиме Боснії і Герцеговині.

Онлайн-продаж квитків на матч відбору до чемпіонату світу вже розпочався. Вартість перепусток складає від 250 до тисячі гривень, а в одні руки можна придбати не більше 4-х квитків, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Гравці збірної України не підтримали Маліновського – журналіст озвучив, хто переконав Петракова викликати Караваєва

Для купівлі квитків необхідно ввести свої особисті дані – зокрема, ПІБ, серію і номер паспорта, номер телефону, електронну адресу, дату народження та місце проживання всіх осіб, на яких купуються квитки. Після оплати на електронну адресу замовника надійде іменний електронний квиток (для кожної особи окремо). Зазначається, що квитки обміну та поверненню не підлягають.

У зв'язку із пандемією COVID-19 усі особи, залучені до матчу, мають дотримуватися санітарних норм та правил. Вхід на стадіон буде дозволений за умови пред'явлення документів, що засвідчують особу.

Матч Україна – Боснія і Герцеговина буде зіграний 12 жовтня. Початок – о 21:45. Після 5-ти зіграних матчів у "синьо-жовтих" 5 очок. Балканці набрали 3 пункти, але мають гру в запасі.

Головна проблема Петракова – сам Петраков: тренеру потрібно змінюватися, щоб поїхати у Катар