УКР РУС

Україна – Болгарія: стартував продаж квитків на товариський матч

1 листопада 2021 Читать на русском

Вболівальники збірної України зможуть наживо переглянути спаринг з Болгарією – для цього необхідно виконати кілька вимог.

Товариські матчі
завершено
-

Вболівальники вже можуть придбати перепустки на матч Україна – Болгарія, повідомляє офіційний сайт УАФ. Квитки можна придбати виключно онлайн на сайті ticketsbox.com. Вартість квитків становить від 200 до 800 грн.

Петраков викликав Корнієнка замість Миколенка на листопадові матчі збірної України

Вхід на стадіон Чорноморець здійснюватиметься за обов’язкової наявності квитка, документа, що посвідчує особу, та одного з наступних документів:

- документа, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації;

- негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР, проведеного не більш як за 72 години до часу проведення заходу;

- негативного результату експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу.

Перелічені вище обмеження не стосуються осіб до 18-ти років. У випадку відвідування заходу особами до 18-ти років необхідно мати квиток та документ, що підтверджує вік.

Нагадаємо, матч проти Болгарії відбудеться 11 листопада в Одесі, початок о 19:30. Через 5 днів після спарингу з болгарами на "синьо-жовтих" чекає завершальний матч відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини. Саме за підсумками цієї зустрічі, 16 листопада, вирішиться подальша доля головної команди країни у кваліфікації Мундіалю.

Петраков здивував заявкою збірної України на матч життя – велика різниця з Шевченком, 2 ключові ходи