УКР РУС

Угорщина та Португалія розписали феєричну нічию і вийшли у плей-офф Євро-2016

22 червня 2016 Читать на русском

Збірні Угорщини та Португалії у Ліоні на стадіоні "Люм'єр" влаштували фестиваль голів - 3:3.

Дублями у матчі відзначились Джуджак та Роналду, а ще по голу на свій рахунок записали Гера і Нані.

Португальці з перших хвилин зустрічі більше володіли м'ячем та диктували угорцям свої умови, однак саме команда Шторка зуміла відкрити рахунок. На 19-й хвилині після розіграшу кутового м'яч відскочив до Гери, а той з-за меж карного майданчика ударом з льоту поцілив прямісінько у кут воріт.

Підопічні Фернанду Сантуша зуміли відігратися ще до перерви. Нані, отримавши класну передачу від Роналду, переграв Кірая ударом в ближній кут.

У другому таймі фестиваль голів набрав ще більших обертів, перетворивши цю зустріч у найрезультативнішу на турнірі. Угорці знову вийшли вперед завдяки Джуджаку, який взявся виконувати штрафний удар та за домогою рикошету від Гомеша переграв Руя Патрісіу.

Після цього своє вагоме слово сказав Кріштіану. І як же фантастично він це зробив. Жуан Маріу виконав передачу з правого флангу, а Роналду дотиком п'ятою не залишив Кіраю жодних шансів. Однак, раділи піренейці недовго. Джуджак наважився на удар з кута штрафного майданчика і м'яч рикошетом від Нані знову пошив у дурні Патрісіу.

І все ж останнє слово було за Роналду, який фірмовим ударом головою з асисту Куарежми врятував свою команду від вильоту з Євро-2016. До кінця матчу обидві команди втратили ще декілька супернагод, однак попри нічию гарантували собі місце в плей-офф.

Угорщина набрала 5 очок та вийшла в 1/8 фіналу з першого місця групи F, а португальці з трьома пунктами в активі фінішували на третій сходинці.

Євро-2016. Група F, 3-й тур

Угорщина – Португалія – 3:3

Голи: Гера, 19, Джуджак, 47, 55 - Нані, 42, Роналду, 50, 62