УКР РУС

Угорщина чудово виступила на Євро-2016 і зможе досягти відмінних результатів на ЧС-2018, – Шторк

27 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Угорщини Бернд Шторк поділився думкою про поразку від команди Бельгії (0:4) у 1/8 фіналу Євро-2016.

"Дуже важко аналізувати матч, коли твої гравці тільки що поступилися з рахунком 0:4. Те, як саме програли, прикро вдвічі.

По-перше, хочу привітати Бельгію з виходом до чвертьфіналу. Я був не дуже задоволений в першому таймі, оскільки ми пропустили після "стандарту". Діяли не настільки сміливо і компактно, як в попередніх іграх, позначився, напевно, брак впевненості.

У перерві сказав гравцям, що необхідно бути більш амбіційними і створювати більше моментів попереду. Ми були близькі до того, щоб зрівняти рахунок, але як тільки я захотів ризикнути, бельгійці забили другий м'яч. Продовжили шукати щастя в атаці, в результаті чого почали з'являтися вільні зони в обороні.

І все ж хочу привітати свою команду з хорошим виступом на Євро. Показали пристойну гру і можемо більше не оглядатися назад, а дивитися в майбутнє. Тепер треба добре попрацювати в кваліфікації до чемпіонату світу. Мені здається, ми можемо досягти відмінних результатів", – зазначив Шторк.

Феєричні погроми від Німеччини та Бельгії, страждання Франції. Найкращі миттєвості матчів 1/8 фіналу Євро-2016