УКР РУС

Жирона мінімально поступилась Вальядоліду, Уеска впевнено перемогла Ейбар: 34-й тур Ла Ліги, матчі вівторка

23 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 34-го туру іспанської Прімери Вальядолід переміг Жирону, Ейбар поступився Уесці. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 34-й тур

Уеска – Ейбар – 2:0

Голи: Енріч, 54, Авіла, 57

Вальядолід – Жирона – 1:0

Голи: Мічел, 67

Уеска приймала на своєму полі Ейбар, тримаючись за прозору надію вклинитись у боротьбу за виживання. Господарі виглядали краще протягом усього поєдинку: так, у першому таймі Ечеіта замкнув навіс ударом головою у стійку, а на старті другого Авіла пробив над поперечиною. Зрештою, тиск Уески вилився у голи – причому одразу два. На 54-й хвилині Енріч п'яткою вколотив перший м'яч у ворота суперника, а на 57-й Авіла після подачі з кутового головою влучив у дев'ятку. 2:0 – і Ейбар від цього удару так і не відійшов, програвши з цим рахунком. Після цієї перемоги Уеска піднялась з останнього місця і набрала 29 очок. Ейбар з 40 пунктами залишився на 13-й сходинці.

Іспанський клуб оригінально змінив тренера – українець став однією з причин, і це вже 40-й наставник сезону

В іншому матчі зустрічались сусіди по дну турнірної таблиці – Вальядолід та Жирона. Обидві команди не зналу смаку перемог в останніх п’яти матчах поспіль, тож кожна прагнула змінити цю сумну статистику. Перша половина зустрічі минула у позиційній боротьбі без особливих моментів. На передостанній хвилині першого тайму Вальядолід вийшов вперед, однак арбітр відмінив взяття воріт, зафіксувавши офсайд. На 67-й хвилині Мічел чудовим ударом вивів свою команду вперед. Цей гол залишився єдиним у матчі. У підсумку Вальядолід набрав 35 очок і піднявся на 16 місце, Жирона з 34-ма пунктами опустилась на 17 сходинку.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ