УКР РУС

Уельс розгромив Росію та вийшов у плей-офф Євро-2016

20 червня 2016 Читать на русском

Збірна Уельсу у рамках заключного туру групового етапу Євро-2016 перемогла Росію із рахунком 0:3 та пробилася у плей-офф із першого місця.

Команда Кріса Коулмана переграла збірну Росії за усіма аспектами, продемонструвавши більш організований та комбінаційний футбол. У середині другого тайму рахунок у матчі вже був 0:2. Росіяни намагалися виправити ситуацію, проте дуже часто наражалися на контратаки. Після перерви Уельс заволодів ініціативою, забив ще один гол та довів це протистояння до логічної розгромної перемоги.

Збірна Уельсу вийшла на цей матч із неймовірним запалом та бажанням перемогти. "Дракони" почали штурмувати ворота Акінфєєва та забили швидкий гол на 11 хвилині, відзначився Ремзі. Цей гол серйозно вплинув на подальші дії на полі, позаяк в Уельсу з’явилася стратегічна перевага. Натомість росіяни після пропущеного м’яча не поспішали йти вперед, прокинувшись лише після того, коли Тейлор на 20 хвилині подвоїв перевагу номінальних гостей.

У другому таймі ситуація на полі не змінилася. Уельс продовжував грати першим номером та не дозволяв Росії вдихнути на повні груди. Окремо відзначимо Аарона Ремзі, який своїми діями значно спростив завдання команди на цей матч. Саме хавбек "Арсеналу" віддав гольову передачу на Бейла, який поставив крапку у цьому побоїщі збірної Росії. Відтак, у підсумку суддя зафіксував розгромну перемогу британців, які завдяки 3-ом очкам та результату матчу Словаччина - Англія вийшли з групи із першого місця.

Євро-2016. Група B, 3 тур

Росія – Уельс – 0:3

Голи: Ремзі, 11, Тейлор, 20, Бейл, 67

Команди Євро-2016. Група В. Уельс

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях