УКР РУС

"Уболівальники можуть казати все що завгодно", – Козловський пишається грою Руха проти Шахтаря

27 грудня 2021 Читать на русском

Президент Руха Григорій Козловський пригадав матч 15-го туру УПЛ проти Шахтаря (0:2).

"Ми говорили з Кучуком, що матч із Шахтарем був зі знаком плюс для нас. У тому стані, в якому ми були, було багато травмованих, хтось лише вилікувався після коронавірусу. Дідик грав лівого захисника, а він ніколи там не грав. Було багато хороших тренерських рішень Кучука.

"Ти що, божевільний? У тебе немає коштів на ремонт?": Кучук – про запрошення Козловського вдруге очолити Рух

Команда із найбільшим бюджетом у Східній Європі, я вам скажу, сильно поприсідала, щоб забити нам цей диво-гол. Так, напевно, він був справедливим, напевно, ми не заслуговували на перемогу або хоча б нічию. Але сам рівень та впевненість, де вийшли молоді футболісти, закрили зони, професійно зіграли. Це не футболісти по 20-30-40 млн, це молодь, яка спокійно вийшла. Навіть із якимось шармом грала.

Уболівальники критикували Рух за цей матч? Уболівальник може робити все, що завгодно. Ми йшли з цього матчу з високо піднятою головою. Фанати та тренери можуть говорити все що завгодно. Правильно Кучук сказав, що можемо помінятись місцями і потім говорити, кому соромно. Мені точно не соромно за свою команду.

Пишаюся своєю командою, тренером, який у тих важких умовах, з таким бюджетом, який точно не 40 млн. Прошу бога ще трохи пожити, щоби побачити цих дітей на рівні збірних, – сказав Козловський для Youtube-каналу Руха.

Нагадаємо, у тому матчі львів'яни усією командою оборонялись, і лише перед фінальним свистком "гірники" двічі зуміли забити. Наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі "порадив" тренеру Руха Леоніду Кучуку змінити роботу за такий стиль гри.

Золотий темп Динамо, старі проблеми Шахтаря, невдале розширення і діаманти в провінції – підсумки першої частини УПЛ