УКР РУС

УАФ відреагувала на скандал щодо пенальті у матчі Металіст – Оболонь

8 вересня 2021 Читать на русском

Комітет арбітрів УАФ дав пояснення щодо пенальті на 1-й хвилині у зустрічі 5-го туру Першої ліги Металіст – Оболонь (3:0).

"Ігрова ситуація пов'язана з призначенням 11-метрового удару в ворота Оболоні, а саме: неправомірним веденням єдиноборства між захисником Оболоні Олегом Бородаєм і нападником Металіста Жо в межах штрафного майданчика Оболоні (відео).

Оболонь опублікувала відео спірних моментів у матчі з Металістом – кияни обурені арбітражем

Жо, контролюючи м'яч на високій швидкості увірвався в штрафний майданчик команди гостей, Бородай, програючи в швидкості цього нападнику, ззаду, без спроби зіграти в м'яч, спіткнувшись ногами, допустив неправомірний фізичний контакт з ним, що призвело до втрати контролю над м'ячем і падіння атакуючого гравця Металіста.

Відповідно до такого перебігу подій на полі було правильно призначений 11-метровий удар", – йдеться у поясненні на сайті УАФ.

Нагадаємо, Металіст неодноразово звинувачували на старті сезону у роботі з арбітрами через частоту вилучень у суперників харків'ян та призначених пенальті.

"Виходимо, а за 20-30 км стріляють "Градом": джокер із Чернігова починав у Шахтарі, шокований МЮ і рветься забити Динамо