УКР РУС

УАФ офіційно почала процедуру скликання конгресу для зняття Павелка – відома потенційна дата обрання нового президентаfire

27 листопада 2023 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Українська асоціація футболу отримала рішення органів управління 32-х членів УАФ із вимогою про скликання позачергового конгресу.

Процедура скликання позачергового конгресу УАФ офіційно розпочалася – Асоціація отримала письмові рішення від 3/4 усіх членів УАФ.

Дем'яненко пішов з посади керівника Асоціації ветеранів футболу

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, ФІФА та УЄФА вже були поінформовані. Зазначається, що позачерговий конгрес повинен проводитися не пізніше ніж за 60 днів із дати отримання адміністрацією УАФ належним чином оформлених пропозицій.

Таким чином, адміністрація Української асоціації футболу запропонувала членам виконкому провести позачерговий Конгрес УАФ 25 січня 2024 року.

Нагадаємо, що скликання позачергового конгресу УАФ необхідний для усунення Андрія Павелка з посади президента Асоціації. У 2022 році він отримав підозру щодо розкрадання коштів під час будівництва футбольних полів. Йому було обрано запобіжний захід – утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі майже 9,9 млн грн. Застава була внесена. Влітку 2023-го суд змінив йому запобіжний захід – нині Павелко перебуває у СІЗО та відсторонений від посади президента УАФ.

Де Кревсун? Оцінюємо скандальний список Олега Кузнєцова