УКР РУС

У збірній України прокоментували ймовірне перенесення березневих матчів кваліфікації ЧС-2022 зі Львова

15 березня 2021 Читать на русском

Прес-аташе "синьо-жовтих" Олександр Гливинський відреагував на чутки про можливу зміну місця проведення перших домашніх поєдинків збірної у відборі на ЧС-2022.

Напередодні у ЗМІ з'явилась інформація, що поєдинки проти Фінляндії і Казахстану можуть відбутись на харківському стадіоні Металіст, а не на Арені Львів. Причиною цього є не найкращий стан газону львівської арени.

Збірна України ризикує не зіграти у Львові – стартові матчі відбору на ЧС-2022 можуть перенести до Харкова

"Такої інформації у нас немає. Те, що пишуть, я бачив. Але це, напевне, не більше, ніж чутки. Національна команда готується, як і було заплановано. Збір розпочнеться в Києві, а потім буде період у Львові. Так що ігри заплановані у Львові.

Ніякої інформації про перенесення немає. І про те, що змінюється місце проведення ігор з Фінляндією і Казахстаном. Чи пройдуть матчі без глядачів, якщо Львівська область потрапить у червону зону? Я не знаю, це не в моїй компетенції ухвалювати такі рішення", – цитує Гливинського Depo Харків.

Додамо, що збірна України розпочне відбір на чемпіонат світу гостьовим матчем проти Франції (24 березня). Потім заплановані два домашні поєдинки: 28 березня проти Фінляндії і 31-го проти Казахстану.

Унікальний солдат Динамо: чому Луческу робить ставку на Буяльського, а Шевченко вперто не бачить його у збірній