УКР РУС

У запорізькому "Металурзі" гратимуть лише гідні цього

23 квітня 2013 Читать на русском

Керівництво запорізького "Металурга" провело зустріч з громадськістю.

На недільній прес-конференції, яка відбулася на клубній базі запорізького “Металурга”, співвласник клубу Олександр Богуслаєв подякував команді за першу перемогу в чемпіонаті.

Також він привітав уболівальників з довгоочікуваним успіхом і висловив надію, що ця перемога стане відправною точкою для подальшого руху команди вперед. За словами акціонера “Металурга” - про долю клубу, навіть з урахуванням можливого вильоту команди в Першу лігу, турбуватися не варто.

"Дивитися на те, як команда билася в чемпіонаті до цього часу, було дуже важко. Руки могли опуститися у кожного, в тому числі й у тих, хто інвестує в клуб кошти. Тим не менш, незважаючи на те, що команда перебуває на останньому місці, ми маємо намір продовжувати фінансування. Хочу заспокоїти всіх, закриватися “Металлург” не буде. Навпаки, ми докладаємо максимум зусиль для вирішення всіх злободенних питань”, - підкреслив Олександр Богуслаєв.

Обнадіяв присутніх і новий спортивний директор “Металурга” Олександр Томах, що славиться жорстким стилем управління,

"Грати в “Металурзі” зможуть лише ті, хто буде дорожити цим правом і з гідністю підтримувати імідж клубу на серйозному рівні. Ми створимо певну систему роботи в клубі. Не посоромлюся цього сказати, можливо, вона буде однією з кращих в Україні. Змагатися з “Шахтарем”, “Динамо”, “Дніпром” будемо не по грошах, а по тому, як у нас все це буде збудовано”, - сказав Томах.

“Хотілося б вірити, що ми вийшли з піке, в якому команда перебувала практично на протязі всього сезону. Сподіваюся, у подальших іграх ми будемо брати, по можливості, максимум від того, що можемо”, - поділився враженнями від перемоги над “Кривбасом” виконуючий обов'язки президента “Металурга” Андрій Шевчук.

"На перемозі над "Кривбасом" зупинятися не варто. Потрібно продовжувати рухатися вперед і прагнути до кращого. Радує те, що зараз у нас створюється боєздатний колектив, який, я вважаю, вже незабаром буде вирішувати поставлені завдання. Дайте нам для цього небагато часу, і ми вас не підведемо”, - зазначив головний тренер запорізького “Металурга” Сергій Зайцев.