УКР РУС

У Туреччині тренер "стимулював" футболістів ударами по обличчю і погрозами їх убити

27 жовтня 2019 Читать на русском

Несподівану жорстокість проявив наставник турецької команди щодо своїх футболістів у перерві матчу – тренер вважає таку практику цілком нормальною.

У Туреччині назріває скандал навколо інциденту з побиттям футболістів. Тренер молодіжної команди Кайсері Мейсуспор Халіт Курт у дивний спосіб намагався мотивувати своїх гравців, після програшу у першому таймі з рахунком 1:3.

У перерві матчу наставник у роздягальні підходив до кожного з футболістів і бив їх долонею по обличчю, повідомляє The Sun. Окрім того, він голосно кричав на гравців, обзивав їх і погрожував розправою. "Я вб’ю вас! Це позорище!" – ось приклад "стимулюючих" настанов від Халіта Курта.

Гравці жорстоко побили вболівальників після матчу – безжальний рівненський футбол

До слова, сам епізод стався ще три роки тому, однак відео з’явилось у соцмережах лише цього тижня. Міністерство спорту Туреччини вже розпочало розслідування даного інциденту.

Цікаво, що Курт вважає побиття гравців звичайною практикою у футболі, наводячи приклади ледендарних тренерів, які також часто застосовували фізичну силу до своїх підопічних. Серед таких найвідоміших тренерів-хуліганів він виділив екс-керманича Манчестер Юнайтед сера Алекса Фергюсона та головного тренер збірної Туреччини Фатіха Теріма. Халіт вважає це додатковою мотивацією для перемоги.

"Кварцяний обожнював, коли гравець був весь у бруді, крові", – Хачеріді пригадав період кар'єри у Волині