УКР РУС

"У цьому чемпіонаті ми будемо боротися за медалі": президент Олександрії здивував амбітними планами на сезон

23 серпня 2022 Читать на русском

Президент "містян" Сергій Кузьменко поспілкувався з футболістами своїє команди і озвучив їм завдання на прийдешній чемпіонат України.

"Ворог не припиняє атакувати нашу країну та погрожувати нам. Але сподіваюсь, що завтра, попри все, відновиться наше спортивне життя.

"Шахтар готовий до чемпіонату": Мудрик – про відмінності у тренувальному процесі Де Дзербі та Йовічевіча

Наша команда з невеликого міста України, проте має великі амбіції. В історії футбольного клубу Олександрія було багато яскравих моментів. І я хочу, щоб у прийдешньому чемпіонаті ми змогли їх повторити та знову пережити ті незабутні емоції.

Сьогоднішній склад команди здатний вирішувати найамбітніші задачі. Тож у цьому чемпіонаті ми будемо боротися за медалі. Зараз перед усіма нами стоять великі виклики. Але я як українець вірю в Збройні Сили України, вірю в себе, вірю в нашу команду, в кожного з вас. І я хочу, щоб ви вірили в наші Збройні Сили, в себе та нашу команду!", – цитує Кузьменка офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, найвищим досягненням Олександрії стали бронзові медалі УПЛ у сезоні 2018/19. У новому розіграші підопічні Юрія Гури стартують лише у другому турі домашній матчем проти Миная 29 серпня. Поєдинок першого туру проти СК Дніпро-1 було перенесено на 16 листопада через участь дніпрян у Лізі Європи.

"У липні здружився з хлопцями із Пахтакора, у серпні вони загинули": жив із Сабо, відмовив Спартаку, підіймав наш футзал