УКР РУС

У Росії пітерські фанати зірвали матч і побили переможців. "Зеніт" - "Динамо" - 2:4. ВІДЕО

11 травня 2014 Читать на русском

У центральному матчі туру московський клуб завдає болючого удару по чемпіонських амбіціях пітерського "Зеніту".

Для господарів усе починалося - краще не придумаєш. Уже на 6-ій хвилині Данні відкрив рахунок у грі. Та ще до перерви Юсупов відновив статус-кво. У перерві значно краще відпочили гості. Москвичі зусиллями Фернандеса, Нобоа та Кураньї довели рахунок до непристойного.

Такий хід подій дуже не подобався вболівальникам. Навіть гол Кержакова на 84-ій хвилині не заспокоїв пітерських фанів. І тут останні вибігли до поля й розмістилися за воротами. Рефері з міркувань безпеки зупинив матч. Але це ще більше розізлило вболівальників. Спочатку Рондон щось не поділив із гравцем суперника. І тут йому на допомогу прибігли "братні" російські фанати.

Заспокоїти "гарячих" пітерців зуміли лише гелікоптер над стадіоном та працівники ОМОНу. Звичайно, арбітр матч зупинив і продовжувати не став.

Після цієї поразки "Зеніт" ризикує втратити першу сходинку тутрнірної таблиці. А московський "Локомотив" отримав реальний шанс фінішувати першим у цьому сезоні. Для цього їм треба сьогодні перемогти "Ростов", а в останньому турі здолати ЦСКА.

 
Відео голів та огляд матчу