УКР РУС

У рамках спільної акції Setanta Sports і Шахтаря на відновлення стадіону в Ірпені зібрали 600 000 гривень

19 жовтня 2022 Читать на русском
СПЕЦПРОЕКТ

Поєдинок між донецьким  Шахтарем та київським Динамо, який відбувся 16 жовтня, мав важливе значення для підтримки України. Адже, за рішенням Setanta Sports, всю отриману з матчу суму буде перераховано до фонду United24. Кошти підуть на реконструкцію стадіону в Ірпені.

Зустріч Шахтар – Динамо на OTT-платформі setantasports.com переглянули десятки тисяч уболівальників. У рамках кампанії на підтримку відновлення стадіону міста Ірпінь setantasports.com вдалося зібрати 600 тисяч гривень.

Цю суму було зібрано завдяки користувачам, які зареєструвалися для перегляду матчу Шахтар – Динамо Київ на setantasports.com, а також від продажу спеціальних віртуальних квитків.

Крім того, пряму трансляцію матчу можна було дивитися в країнах, де доступний setantasports.com. В Узбекистані, Грузії, Казахстані та Молдові онлайн зустрічі також дивилися на Youtube-каналі setantasports.com.

600 935 гривень, виручених у рамках благодійної акції Setanta Sports та донецького Шахтаря, повністю будуть спрямовані на відновлення стадіону в Ірпені, зруйнованому після атак російської армії.