УКР РУС

"У мене ще місяць контракту": Ярмоленко – про своє майбутнє і головну проблему в ОАЕ

24 травня 2023 Читать на русском

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко підсумував дебютний сезон під керівництвом Сергія Реброва в Аль-Айні.

"Найскладнішим, напевно, було адаптуватися до погодних умов. Ніколи в житті мені не доводилося грати за температури поза 40 градусів. Трошки жаркувато, якщо чесно, але потрохи звик, можна так сказати.

Ярмоленко відверто розповів про своє майбутнє – шанс Динамо залежить від одного клубу

У цілому сезоном задоволений. Звичайно, хотілося перемогти у чемпіонаті та Кубку, але це футбол. Іноді ти перемагаєш, а іноді програєш. Коли ти програєш, то для тебе це повинно ставати мотивацією. Це означає, що потрібно більше тренуватися і ніколи не здаватися.

Звичайно, отримав в ОАЕ новий досвід. Хороший досвід. Я задоволений тим, що побачив. Знайшов багато нових знайомств, друзів, подивився рівень футболу, пожив у цій країні. Звичайно, це досвід.

Куди далі? Поки що не можу сказати, бо сам не знаю. У мене ще місяць контракту, потрібно його допрацювати, залишатися професіоналом. Коли вже контракт закінчиться, то будемо сідати та думати", – розповів Ярмоленко в ефірі Емірати сьогодні.

Впродовж сезону 2022/23 українець зіграв за Аль-Айн 32 матчі. Забив 12 голів та віддав 6 асистів. Команда Реброва та Ярмоленка ще має шанс виграти Кубок ліги ОАЕ, фінал якого відбудеться 27 травня. У чемпіонаті Аль-Айн фінішував другим, а фінал Кубка президента ОАЕ програв у серії пенальті.

Українці за кордоном: черговий шедевр Кочергіна, Забарний – у вогні, Ахметов змінює тренерів?