УКР РУС

"У мене гіркі спогади про фінал у Києві", – Бонуччі готується помститись Іспанії у півфіналі Євро-2020

5 липня 2021 Читать на русском

Захисник збірної Італії та Ювентуса Леонардо Бонуччі оцінив протистояння з Іспанією в 1/2 фіналу чемпіонату Європи.

"Іспанія показала, що постійно прогресує. Потрібно поважати одне одного: обидві національні команди будуть грати у свій футбол. Ми повинні звертати увагу на їхню гру без м'яча. У мене гіркі спогади про фінал у Києві, тоді ми були виснажені, не мали ідей на гру. У 2016 році ми знали, що поставимо їх у скрутне положення, і це був зовсім інший матч. Завтра буде відкрита гра: нам доведеться бути обережними з Моратою, Дані Ольмо та іншими нападниками.

Італія – Іспанія: К'єза розсекретив особливе джерело мотивації "Скуадри Адзурри"

Чи гармонійні ми з К'єлліні? Останні два сезони через травму Джорджо, пандемію та через мої недуги ми мало грали разом. Ми знаємо одне одного напам'ять, тому грати у парі з ним набагато легше. З іншим партнером довелося б зосереджуватись на кожній дії. А так, ми ділимо ролі і докладаємо максимум зусиль в кожному матчі.

Будуть моменти, коли доведеться зразково відіграти в обороні, щоб Іспанія не створила нам труднощів. Ми хочемо зробити все, щоб італійці пишалися збірною, а також хочемо присвятити фінал Леонардо Спінаццолі: втратити його через травму – було сильним ударом, але це додає нам сил. Ми у боргу перед ним", – цитує Бонуччі Corrieredellosport.

Нагадаємо, що матч Італія – Іспанія відбудеться на Вемблі у вівторок, 6 липня. Початок поєдинку о 22:00.

Ця Бельгія вже зламалася – несіть нову, або Чому Мартінес не витримав лівого хука Манчіні