УКР РУС

"У липні його тут не буде, але це не помста": Де Лаурентіс пояснив, чому зірку Наполі викинули зі заявки на плей-офф ЛЧ

4 лютого 11:00 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс запевняє, що хавбека Пйотра Зєліньскі позбавили шансу зіграти з Барселоною в 1/8 фіналу ЛЧ суто через економічні мотиви.

"Нам довелося взяти до уваги усі обмеження регламенту, нашої вини тут немає. У певний момент треба було виключити Зєліньскі. Ми чудово знаємо, що він може дати команді, але факт залишається фактом – у липні його тут не буде. Тому нам потрібно зосередитись на реальних інвестиціях, а це Хамед Траоре. Ми маємо вирішити, чи слід активувати пункт про його викуп з Борнмута.

Наполі викинув зіркового зрадника зі заявки на плей-офф ЛЧ – він тікає до конкурента і може звільнити місце Судакову

У цьому суть інвестицій, а не прагнення перемоги за будь-яку ціну. Мені потрібно вчитися на помилках минулого та на тих речах, які не спрацювали.

Я читав, що дехто казав, мовляв, це була помста, але це зовсім не так. Я вже казав, Зєліньскі – чудова людина, добрий хлопець і гравець топ-рівня. Однак рішення ухвалені, і оскільки з липня його не буде з нами, ми повинні використовувати цей час, щоб оцінити всі наші варіанти", – цитує Де Лаурентіса Football Italia.

Нагадаємо, Зєліньскі відмовився продовжувати контракт і влітку перейде до Інтера вільним агентом. 29-річний поляк є одним з головних старожилів Наполі – 8 сезонів, 355 матчів і 50 голів.

Досягти величі з бандитами і пастухами: найкращий бомбардир Італії зірвав рекордний трансфер, цілий острів замінив сім'ю