УКР РУС

"У Димінського було лише – гроші, гроші, обдурити": екс-гравець Шахтаря знищив колишнього президента Карпат

30 серпня 2020 Читать на русском

Екс-півзахисник Шахтаря Костянтин Кравченко, який у сезоні-2011/12 виступав на правах оренди за Карпати, розповів про перебування у  львівському клубі.

"Період в Карпатах був жахом. З Кононовим все було добре, але був президент Димінський. Цікава людина. Він викликав мене якось до себе в кабінет. А я, коли перейшов в Карпати, домовився з Кононовим, що він буде поступово підпускати мене, по 15 хвилин, аби я увійшов в ритм.

"В українському футболі люблять лише гроші": екс-хавбек Шахтаря готується до тренерської роботи за кордоном

І тут Димінський каже: "Я подивився, скільки ти граєш, хочу переписати з тобою контракт у половину". Я кажу: "А що, якщо я не погоджуся?". А він у відповідь: "Тоді буду штрафувати". Я сказав, що дам відповідь через два дні, але так і не дав. Прийшов отримувати зарплату – а там 200 доларів. Зрозумів. Про що тут говорити?

У Карпатах начхати було на контракти. Офіційна зарплата 5 тисяч гривень, що ти тут зробиш. Димінський – важка людина. Гроші, гроші, обдурити. А толку жодного. Футбол він, може, і любив, але не знаю, що він хотів зробити з Карпатами", – сказав Кравченко в ефірі Youtube-каналу "Бомбардир".

Я дорікнув Луческу і втратив місце у заявці": він грав за Шахтар та Динамо, допомагав легенді МЮ, писав історію ЧС-2006