УКР РУС

Тухель знищив зірку Баварії, який радів звільненню Нагельсманна

5 квітня 2023 Читать на русском

Головний тренер Баварії Томас Тухель розкритикував Джамала Мусіалу після поразки від Фрайбурга в Кубку Німеччини (1:2)

Німецький фахівець після блискучої гри проти Борусії Д в Бунедслізі зазнав першої поразки на чолі мюнхенців. Фрайбург здобув перемогу в кубковій зустрічі вже в доданий час. Після матчу Тухель різко висловився щодо необачного вчинку Джамала Мусіали.

Гравці Баварії розділилися щодо Нагельсманна – Bild назвав 7 прізвищ, які зраділи звільненню тренера

Коли рахунок на табло був нічийним, півзахисник Баварії намагався заблокувати удар суперника та необережно вистрибнув. М'яч влучив у руку гравцю. Арбітр зустрічі без вагань призначив пенальті, який вдало реалізував Хьолер.

"Зараз ви не можете стрибати так у карному майданчику. Ви просто не маєте права це робити, це шалений ризик. Перед цим ми програли два удари головою у штрафному майданчику на останній хвилині. Потрібно контролювати своє тіло, бути стійкішим, жорсткішим. Дві дуелі головою, прилетів перший м'яч, другий м'яч, третій – це занадто багато в карному майданчику на останніх хвилиних. Все так просто", – цитує гнівні слова наставника Баварії Goal.

Нагадаємо, що Джамал Мусіала був одним із тих гравців, які виступали проти Юліана Нагельсманна і радів після його відставки.

Кубок Німеччини: Тухель зазнав першого фіаско – Баварія сенсаційно вилетіла, пропустивши на останній хвилині