УКР РУС

Тухель розлючений відставкою з посади наставника ПСЖ – клуб досі не підтвердив відхід тренера

26 грудня 2020 Читать на русском

Вже колишній наставник парижан обурений рішенням керівництва клубу змінити головного тренера.

Як відомо, кілька днів тому ПСЖ звільнив Томаса Тухеля з посади головного тренера. Цікаво, що це трапилося після перемоги 4:0 над Страсбуром, а клуб офіційно досі не оголосив про відставку тренера, на місце якого активно сватають Маурісіо Почеттіно.

Почеттіно в ПСЖ – відомі термін потенційного контракту та імена асистентів ймовірного наступника Тухеля

Німецький наставник дізнався про звільнення під час зустрічі з Леонардо, яка тривала у четвер близько години. Саме спортивний директор парижан повідомив Тухелю про його відставку. 47-річний фахівець був шокований таким ставленням.

Тухель усвідомлював, що його майбутнє в ПСЖ перебуває під питанням, але вихід у плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця групи, здавалося, зберіг йому посаду. Новина про відставку шокувала німця, який обурений цим фактом, а також тим, що клуб вже веде перемовини з Почеттіно, офіційно не підтвердивши зміну тренера, інформує AS.

Щоправда, рішення змінити тренера дорого обійдеться парижанам – раніше повідомлялося про компенсацію в сумі 7 млн євро. До слова, Тухель очолив ПСЖ влітку 2018 року та привів команду до двох чемпіонських титулів і фіналу ЛЧ 2019/20.

ПСЖ був суперклубом задовго до ери шейхів – фанати саботують Неймара і Мбаппе та назвали легендою скромного ремісника