УКР РУС

Цього разу щастя не втратили. "Спартак" - "Бенфіка" - 2:1. ВІДЕО

23 жовтня 2012 Читать на русском

У двох стартових матчах ЛЧ команда Унаї Емері вела 2:1, але в підсумку програвала 2:3. Як видно - висновки "спартачі" таки зробили.

"Спартак" розпочав дуже агресивно і вже на старті класно розіграли комбінацію, в якій Хурадо вивів на удар Каріоку і той майстерно розібрався з воротарем лісабонців. Гості доволі легко проходили оборону москвичів, тому вже на 33-й становище вирівняли.

Але за дві хвилини до перерви "Бенфіка" забила у власні ворота. Автогол Жардела став лише другим в історії лісабонського клубу в Лізі чемпіонів.

По перерві "Бенфіка" значно активізувалась і з радістю приймала подарунки захисту "спартачів", які просто розсували свої володіння перед гравцями  атаки португальців. Проте цього разу фортуна посприяла команді Емері, надії якої в цій ЛЧ уже двічі так жорстоко нівелювала на останніх хвилинах.

Після трьох турів у "Спартака" 3 пункти і не таке вже й безнадійне становище, тоді як "Бенфіка" має лише 1 і замикає турнірку.

До речі, на стадіоні під ковдрою грівся у віп-секторі сумнозвісний екс-наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін. Компенсацію від киян отримано, можна й відпочити славно.

"Спартак" - "Бенфіка" - 2:1 (2:1)

Голи: Каріока, 3, Жардел (авт.), 43 - Ліма, 33

Попередження: Сухі, 45, Веллітон, 90+2, Арі, 90+5 - Кардосо, 72, Матіч, 76, Ліма, 90+2