УКР РУС

Цітаішвілі: Повертаюсь у Динамо, але рішення про майбутнє ухвалюватиме керівництво

3 січня 2022 Читать на русском

Хавбек "біло-синіх" Георгій Цітаішвілі прокоментував чутки про можливий перехід у Слован. Чемпіони Словаччини нібито пропонують киянам 2 мільйони євро.

"Розмов багато, варіантів може бути багато. Але нічого не можу сказати, бо рішення про моє майбутнє ухвалюватиме керівництво київського Динамо.

Динамо отримало пропозицію щодо Цітаішвілі – чемпіон Словаччини дає 2 мільйони євро

Можу тільки сказати, що після відпустки повертаюсь до Києва, а що буде далі, дізнаюся вже там. Чорноморець? Я давно не грав, і це був мій перший стабільний сезон за чотири роки. Для мене це було важливим. Але я б не сказав, що там сильно розкрився і почувався у чудовій формі. Я надто довго не грав, тому потрібен ще час, щоб повністю повернутись на свій рівень.

Але я радий, що був у Чорноморці та працював із Юрієм Морозом. Він чудовий тренер та людина. У будь-якому випадку цей період пішов мені на користь", – цитує Цітаішвілі Meta-ratings.

Першу частину сезону 2021/22 Георгій провів на правах оренди в Чорноморці, де відіграв у 15 матчах і забив один м'яч. Його контракт з київським клубом розрахований до 2025 року.

Хорватський Роналду між Луческу та Йовічевічем: лідери УПЛ можуть позмагатися за шаленого таланта зі скандальним реноме