УКР РУС

Цихмейструк: Травма Пайє надломила Марсель

17 травня 2018 Читать на русском

Екс-хавбек збірної України, а зараз телеексперт Едуард Цихмейструк прокоментував фінал Ліги Європи Марсель – Атлетіко, який завершився впевненою перемогою іспанців.

"Шанс вийти вперед у французів був дуже хороший, але, на жаль, вони його не використали. Якби Марсель забив цей м'яч, матч міг складеться по-іншому. Марсель більше нервував, а Атлетіко за рахунок свого досвіду таких матчів довів матч до перемоги.

Марсель – Атлетіко: найкращі миттєвості фіналу Ліги Європи

Травма Пайє надломила Марсель, адже він капітан та найбільш креативний гравець французів.

Грізманн – герой фіналу, його і визнали найкращим гравцем матчу. Шанси, які у нього були, він відмінно використовував, розібрався чітко. Було видно, що у нього пішла гра, піймав кураж. Тим більше, матч був на його батьківщині, він народився недалеко від Ліона, і це теж додало йому мотивації", – цитує Цихмейструка Команда №1.

Нагадаємо, що Атлетіко розгромив Марсель завдяки дублю Антуана Грізманна та виграв свою третю Лігу Європи. Дивіться відео голів та огляд матчу. Керманич Атлетіко Дієго Сімеоне здобув 6 трофей з клубом, а форвард-ветеран мадридців Фернандо Торрес завоював лише перший титул у складі "матрацників".