УКР РУС

Циганкова офіційно продовжить тренувати коуч, якого вподобала Барселона

31 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер Жирони Мічел Санчес ухвалив важливе рішення щодо майбутнього у клубі.

"Біло-червоні" продовжили контракт з 47-річним іспанцем до 2026 року. Попередня угода була чинна лише до наступного літа.

Мудрика на Циганкова – в Європі запропонували нестандартний обмін, промах сезону і найгірший трансфер в історії

"Під керівництвом Мічела команда здобула важливі перемоги та впровадила стиль гри, який привів у захват вболівальників. Продовження контракту є визнанням його здатності розвивати талант гравців та його відданості цінностям клубу.

Крім того, його досвід і знання футболу були фундаментальними для зростання і розвитку команди. Жирона впевнена, що таке рішення зміцнить спортивну структуру і дозволить нам продовжити шлях до успіху", – йдеться у заяві прес-служби.

Мічел очолив Жирону у липні 2021 року й за один сезон повернув команду до Прімери. Зараз його підопічні розташувались на 9 сходинці турнірної таблиці та мають шанси потрапити у кваліфікацію Ліги конференцій. В останньому турі Ла Ліги команда Віктора Циганкова протистоятиме Осасуні на виїзді.

Нещодавно з'явилась інформація, що робота іспанського тренера сподобалась Барселоні. У перспективі він нібито може замінити Хаві.

Жирона програла Бетісу, але в Циганкова залишається шанс на єврокубки