УКР РУС

Циганков розповів, як опинився в Динамо і чому вибрав саме цей клуб

18 жовтня 2019 Читать на русском

Півзахисник збірної України та київського Динамо під час зустрічі з вболівальниками поділився спогадами про перехід у столичний клуб.

"Я грав у Вінниці. Селекціонер запросив приїхати до Києва. Мене подивились – я ніби підійшов. Тоді переїхав у Київ і почав тренуватись. В принципі, нічого надзвичайного не сталось. Напевно кожного молодого гравця так переглядають і якщо він підходить Динамо – то його забирають.

УЄФА назвав ключового та найперспективнішого гравців збірної України

Чому я обрав саме Динамо? Тому що з дитинства, ще коли я вперше приїхав до Києва – одразу закохався у це місто. Закохався у цю команду, коли вперше потрапив на стадіон і після цього точно знав, що якщо виступатиму в Україні – то лише в Динамо", – розповів Циганков уболівальникам.

Нагадаємо, 18 жовтня, у конференц-залі стадіону імені Валерія Лобановського футболісти київського Динамо, що виступають за збірну України, зустрілись зі своїми прихильниками і відповіли на їхні питання. Захід ініціював фан-клуб Динамо.

"Динамо запрошує, а в Харкові дають квартиру і машину": легенда Металіста – про каву з Фоменком і страшну серію пенальті