УКР РУС

Циганков оформив гол+асист у матчі з колишнім чемпіоном Англії – зірковий одноклубник українця приніс важку перемогуlight

29 липня 2023 Читать на русском

Хавбек Жирони Віктор Циганков запалив у товариському поєдинку проти Блекберна. Дивіться відео результативних дій українця.

Товариські матчі

Блекберн – Жирона – 2:3

Голи: Леонард, 37, Маркандей, 67 – Стуані, 24, Циганков, 30, Блінд, 51

Циганков допоміг Жироні вийти вперед у контрольному матчі з Блекберном, який у сезоні 1994/95 сенсаційно виграв АПЛ. Віктор проскочив лівим флангом та віддав передачу через увесь штрафний на Стуані, який з кількох метрів закотив м'яч у фактично порожні ворота.

Циганков став головною зіркою відеоролика від Ла Ліги та отримав круте прізвисько

А вже через 6 хвилин Циганков забив і сам. Савіо розігнав атаку правим флангом, трошки змістився в центр та віддав на українця. Віктор першим дотиком зупинив м'яч, а другим поцілив у нижній кут воріт. Перед перервою Леонард скоротив відставання, але на старті другого тайму Дейлі Блінд забив за Жирону. Маркандей скористався помилкою оборони та знову скоротив відставання до мінімального, але Жирона втримала перемогу.

Зазначимо, що Циганков приєднався до Жирони взимку цього року, встиг зіграти в 19 матчах, відзначившись 3 голами та 6 асистами.

Україна чекає на 30-мільйонне підсилення – Ребров невдоволений слабкою ланкою, червень усе показав