УКР РУС

Циганик звинуватив команду Шевченка у байдужості: "Мене починає обурювати, що наші футболісти звикли просити вибачення"

22 червня 2021 Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик не стримував емоцій, коли оцінював гру збірної України проти Австрії у третьому турі групового етапу Євро-2020.

"Австрійці просто нас переїхали емоційно і фізично завдяки своїй психології. Не можна ходити по полю і розмахувати руками.

"Не знаю, чим це все закінчиться": Циганик розповів про образи гравців збірної України після Австрії

Ще мене починає обурювати, що наші футболісти звикли перепрошувати. Звикли, що вийдуть, попросять вибачення, всі їх погладять по голові і скажуть: "Ви молодці". Зате перепросив, правильно ж? Це дурниці, ви – футболісти – відповідальні перед уболівальниками і країною, які створили вам атмосферу на стадіоні.

Такого, як вчора, не було на жодному матчі збірної України за кордоном. Просто вийти і за всю гру 3 рази вдарити по воротах проти 17 або 20 пострілів в австрійців. Навіть не дивився статистику – візуальне враження набагато яскравіше. З першої хвилини були помилки, якась байдужість", – зізнався Циганик у авторській програмі на Youtube.

До слова, попри передостаннє місце у групі С, команда Андрія Шевченка ще має шанси на вихід у плей-офф Євро-2020. Її доля залежить від виступів інших команд.

Винен не тільки Шевченко: тіньовий антигерой збірної України, про якого всі забули, і мораль від Блохіна