УКР РУС

Циганик – Яремчуку: Не заб’єш збірній Чехії – розкажу татові, що ти поганий нападник

15 жовтня 2018 Читать на русском

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик зробив свій прогноз на матч 4-го туру Ліги націй між Україною та Чехією.

"Дивився переможний матч Чехії у Лізі націй. Результат мене трішки здивував, адже словаки мені більше сподобалися свою грою. У чехів змінився тренер, прийшов Ярослав Шилгави. У них єдина надія на те, щоб виграти наступні два матчі та стати першими в групі. Мало виграти, українців потрібно переграти з різницею в два м’ячі. Думаю, що суперник діятиме агресивно в Харкові, іншого виходу немає. Перейти в дивізіон А Ліги націй – хороший стимул.

Відвідав табір збірної України, провів там два дні. Розкажу, що в колективі панує хороший настрій. Відновився Ярмоленко. Макаренко теж приєднався до загальної групи. Отож в оптимальному складі Україна підходить до Чехії.

На 90% переконаний, що команда Шевченка виграє. Українці знайдуть свій шанс, адже чехи не будуть закриватися. Нічия задовольняє тільки нас. Мій проноз такий: індивідуальний тотал України більше 1,5, Україна заб’є в обох таймах і гол Яремчука. Пора вже Роману відзначитися. Так йому і сказав: "Не заб’єш – розкажу татові, що ти поганий нападник. Твій батько в таких ситуація вирішував епізоди".

"Моя дружина – просто бомба! Збірна – це і її заслуга". Роман Яремчук – про Гент, Лігу націй і "Слава Україні"

Впевнений, що збірна України не гратиме на нічию. Нам тільки легше буде від того, що нас задовольнить і мировий результат. Така історія більше вплине на чехів. З приходом Шилгави вони обіграли Словаччину, проте того запалу не вистачить на два матчі. Тим паче за кваліфікацією чехи поступається українцям", – цитує Циганика bookmaker-ratings.

Зазначимо, матч Україна – Чехія відбудеться 16 жовтня о 21:45 на ОСК Металіст у Харкові. У разі перемоги "жовто-сині" достроково вийдуть у лігу А.

Улюблена тактика Шевченка не працює у Прімері – унікальні дані, які здивують багатьох