УКР РУС

"Це знущання над ФФУ, але вона не особливо пручається". Представник Гудими незадоволений підсумками суду з "Карпатами"

28 березня 2017 Читать на русском

Представник екс-гравця "Карпат" Володимира Гудими Андрій Руденко вважає, що "Карпати" не виконали рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ.

28 березня відбулось засідання Франківського районного суду міста Львова за позовом "Карпат" до Федерації футболу України та екс-гравця "Карпат" Володимира Гудими. Суд ухвалив рішення залишити без розгляду позов "Карпат" до ФФУ та Володимира Гудими про визнання незаконним та скасування рішення, задовольнивши заяви сторін.

"Футбол 24" звернувся за коментарем до представника Володимира Гудими, Андрія Руденка.

"10 лютого КДК ФФУ зобов’язав "Карпати" відмовитись від позову і подати відповідну заяву, яка матиме наслідком закриття справи. "Карпати" 10 березня подали заяву про повернення позовної заяви. На перший погляд, нічого такого. Але насправді вони таку заяву подадуть, наприклад, перед наступним трансферним вікном. І так далі.

"Карпати" отримали таке судове рішення, яке дозволяє їм, скажімо так, маніпулювати цією позовною заявою та подавати її, коли заманеться. І отримувати забезпечення позову. Власне отримавши таке рішення, "Карпати" досягли тієї мети, яку переслідували. Саме в трансферний бан, який був, щоби їм не забороняли заявляти гравців. Я вважаю, що це просто знущання над Федерацією, але як на мене, то ФФУ не особливо пручається. Тому можна вважати, що "Карпати" не виконали рішення КДК.

Вважаю, що КДК не досяг своєї мети. Від позову "Карпати" не відмовились. "Відмовились", це коли закривається справа по причині відмови від позову, коли вже не можна подати позовну заяву з того самого предмету. А так вони залишають за собою таке право", – вважає Андрій Руденко.

Справа Івана Мілошевіча. "Майстер-клас" від "Карпат", як не платити борг