УКР РУС

"Це вже п'ятий або шостий "вис*р" від цієї людини, який стосується мене", – Вацко жорстко відповів на критику Смалійчука

27 березня 2020 Читать на русском

Віктор Вацко жорстко прокоментував останнє інтерв'ю колишнього віце-президента Карпат.

Телекоментатор Віктор Вацко відповів на закиди колишнього віце-президента Карпат Олега Смалійчука, який звинуватив журналіста у роботі в тандемі з Вадимом Шаблієм.

"Трансфер Луніна в Реал тривав 2 роки", – Смалійчук розкрив резонансні деталі переговорів і критично оцінив роль Шаблія

"Смалійчук сказав, що я порекомендував Димінському агента Шаблія. Що я маю вплив на Карпати та на запрошення футболістів. Перед цим він говорив, що я маю вплив на відставку Чижевського.

"Це вже п'ятий або шостий "вис*р" від цієї людини, який стосується мене. Для мене цієї людини не існує. Я не реагую на ці звинувачення. Якби там був хоча б 1% правди, можна було б дискутувати, але це абсолютна брехня.

Я працюю в журналістиці з 1996 року. Так вийшло, що за 24 роки я спілкувався з величезною кількістю президентів українських футбольних клубів. Я знайомий з ними, я спілкуюсь з ними, і повірте: в жодній із розмов із жодним президентом – навіть з Петром Димінським і навіть коли я працював у Карпатах – я не розмовляв про жодного із агентів.

Український медіапростір перетворюється в агентські війни. Той перейшов дорогу, той щось зробив чи не зробив, той через одного журналіста запускає інформацію, той через іншого. Я в ці ігри не граю і грати не хочу. Саме тому слова Смалійчука – це повна фігня", – заявив Віктор Вацко в рамках стріму на своєму ютуб-каналі.

Нагадаємо, за Карпати у сезоні 2019/20 виступають 15 клієнтів агентської компанії ProStar, власником якої є Вадим Шаблій.

"Роздуті бюджети і 100-мільйонні трансфери – це вже історія": Олег Смалійчук – про футбольний бізнес в умовах колапсу