УКР РУС

"Це російське замовлення": Протасов пояснив затримання генсекретаря УАФ при виїзді з України

18 жовтня 2022 Читать на русском

Віце-президент УАФ Олег Протасов відреагував на проблеми з прокуратурою одного з чиновників організації.

"Росіяни просто не можуть пробачити нам своєї повної спортивної ізоляції і свого недопуску до відбору на Євро-2024. Саме з цим пов’язане сьогоднішнє незаконне утримання на кордоні України Генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького. Він разом з іншими представниками керівництва Асоціації прямував в офіційне відрядження до УЄФА.

Прокуратура вручила підозру генеральному секретарю УАФ під час перетину кордону

Використовуючи своїх "козачків" в українських правоохоронних органах, спецслужби росії прагнуть помсти, тиску і блокування роботи УАФ. У мене особисто немає сумніву в тому, що це російське замовлення, яке тут у нас виконують гарно замасковані пішаки. Судіть самі: учора ввечері один з екс-президентів ФК, який міг мати бізнес-зв’язки із ставлениками РФ на кшталт Козака-Медведчука, закликає до руйнації УАФ. А вже зранку наступного дня інший "козачок", якого звинувачували в хабарництві та зв’язках із проросійськими політиками ОПЗЖ, підписує проти співробітників УАФ незаконні клопотання.

Напевно, фабрикація звинувачень, беззмістовні папірці під виглядом процесуальних документів, за умислом агресора мають відбити в УАФ бажання займатися питаннями підготовки до проведення Чемпіонату світу-2030?! Марний розрахунок!" – написав Протасов на своїй сторінці у Facebook.

Шевченко перезапускає кар'єру: Петраков та Луческу можуть поступитися, вирішальний ЧС, політичні інтриги, екзотика