УКР РУС

"Це провал. Моя доля залежить від дуелі з ПСЖ". Емоційна прес-конференція Зідана після матчу Реал – Леганес

25 січня 2018 Читать на русском
Автор: Володимир Лесько

Головний тренер Реала Зінедін Зідан провів відверту прес-конференцію після поразки мадридського гранда від Легаенса (1:2) у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка Іспанії.

"Ми не мали права провести такий перший тайм, особливо, зважаючи на рахунок першого матчу з Леганесом. Логічно, що все завершилось з таким результатом, адже ми не виконали те, що планували. Ми провалилася, і я відповідаю за це. Я дуже розчарований, це болючий удар для команди.

Кубок Іспанії: Реал сенсаційно програв Леганесу та вилетів з турніру

Це був мій найгірший вечір у Реалі. Ведучи по ходу зустрічі з рахунком 1:0 і так завершити... Я не розумію, що сталося. Я помилився у дуже багатьох моментах, але зараз нам потрібно піднятися після цього удару.

Я не розлючений на своїх гравців, я розлючений на себе. Мої футболісти роблять усе, що можуть, вони біжать, можливо часом не надто добре, але головна провина за цей провал лежить лише на мені.

Реал – Леганес – 1:2 – відео голів та огляд матчу

Вихід із цієї ситуації залишився лише один – продовжувати працювати. Я прекрасно усвідомлюю складність ситуації та продовжу важко працювати. Це складний момент, особливо, після перемоги в першій грі. Тоді ми захищалися дуже добре, а сьогодні усе було навпаки. Нам потрібно працювати над цим аспектом. , Повторюсь, це мій провал.

Деякі гравці не перебувають на своєму рівні, у футболі таке трапляється. Вони, як завжди, намагаються робити усе можливе, але нічого не виходить. Але те, що я зовсім не можу пояснити, так це перший тайм у нашому виконанні. Нинішньої самовіддачі уже недостатньо, потрібно працювати більше.

Чи залежить моє майбутнє від матчів з ПСЖ? Звісно, що так. Я відповідальний за цей провал. Я повинен знайти вирішення цієї проблеми, зробити так, щоб команда була більш ефективною.

Я не шкодую, що залишив поза заявкою Роналду та Бейла. Я чудово усвідомлюю те, що роблю. На папері у мене була цілком конкурентна команда проти Леганеса, а на полі – на жаль, ні. Моя найбільша помилка – це домашня поразка.

Я не знаю, чи це найгірший сезон в історії Реала. Зараз мене це зовсім не хвилює. Я маю бути позитивно налаштований, навіть після такої ночі. Ми повинні вибачитись перед уболівальниками та готуватися до наступних матчів. 2018-й рік ще не завершився. В суботу нас очікує матч Ла Ліги, а 14 лютого потрібно відіграти Лігу чемпіонів.

У матчах з ПСЖ на кону стоїть абсолютно усе. Зараз ми повинні готуватися до цієї дуелі, це наше головне завдання.