УКР РУС

"Це позиція Динамо і Зорі": в СК Дніпро-1 пояснили, чому "зарізали" ідею з УПЛ-ТВ

25 червня 2023 Читать на русском

Комерційний директор "спортклубівців" В'ячеслав Фрідман розповів, що саме не влаштовує "тріо відмовників" у проекті телепулу.

"Нам подобається ідея УПЛ-ТБ. Презентація хороша, всім сподобалася, але вона ще сирувата, і тому потрібно виконати певну роботу. Думаю, що до наступного сезону її буде зроблено.

Динамо і ще три клуби знову зірвали телепул – джерело розповіло про план Б для УПЛ ТБ

На ОТТ-платформу потрібно писати софт, який робиться щонайменше півроку. Це коштує від 600 тисяч доларів і більше.

Скільки зароблять Дніпро-1, Динамо і Зоря на річному контракті з "1+1"? Тут не стоїть питання про гроші. Минулого року нам нічого не було заплачено. Але цей сезон ми допрацюємо згідно з контрактом. Ми вважаємо, що в умовах війни показ матчів треба зробити безкоштовним. Це наша позиція, Динамо і Зорі.

Безкоштовний футбол – популізм? Це говорять 500 людей в Інтернеті. Дивіться футбол. Незрозуміло, чому кажуть, що платний футбол треба, а безплатний – не треба. Адже клуби не отримають гроші ні цього року, ні наступного, ні за два роки.

Коли буде ситуація на ринку, що клуби зароблятимуть – повірте, ми будемо двома руками за. Прийдемо з Андрієм Русолом та чотири руки піднімемо за УПЛ-ТБ. Сама ідея нам подобається. Але на цей рік вона неможлива", – сказав Фрідман у коментарі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, минулого сезону клуби УПЛ так і не змогли домовитись про єдиний телепул – частину матчів показувала Setanta (яка, в результаті, розірвала співпрацю з УПЛ), а частину транслювала "1+1 media".

"Це трохи дивакувата математика": у Вересі пояснили, чому зірвали єдиний телепул